VIDEO koji će vas uveriti zašto je velična bitna

Nekada davno, nepisano pravilo je bilo da se cela porodica okupi u dnevnoj sobi da bi zajedno gledali program na TV- u. Kako su te sobe postajale veće, a porodice se širile, javljale su se i potrebe za televizorom većih dimenzija. Zato danas pričamo o veličini. Zamislite samo da sa društvom gledate finale svetskog prvenstva u košarci na televizoru dijagonale 65 inča. Neki vam to nikada ne bi oprostili! Nakon gledanja ovog zabavnog videa biće vam jasno i zašto. U postavljanju standarda za pravu veličinu ekrana, Samsung je napravio veliki iskorak sa Samsung QLED televizorima. Mi navodimo nekoliko argumenata za veću dimenziju ekrana: Vaš oftalmolog ne bi imao ništa protiv. Sva istraživanja pokazuju da je QLED tehnologija bezbedna za vid, pa udaljenost vašeg kauča od ekrana više nije bitna. Sada možete bez griže savesti uživati u jasnoj i živopisnoj slici na velikoj dijagonali, a da pritom ne naprežete oči. Ako ne verujete nama, pitajte svog oftalmologa.

Istovremeno ste kod kuće, ali i u bioskopu – u čemu je fora? Za sve ljubitelje filma ekrani iznad 75 inča su savršeni jer pružaju izuzetnu dubinu i čistoću slike, tako da će svi detalji omiljenih filmova biti vidljivi iz svakog dela vašeg dnevnog boravka. Filmski maraton je ponovo „IN“, uz činjenicu da vas vaš televizor, bez obzira na to da li birate SF, klasik ili akciju, neće izneveriti. Sa druge strane, ako je na repertoaru gledanje utakmice kluba za koji navijate, Samsung QLED televizori će bez preterivanja, stvoriti utisak kao da ste na stadionu.

Uz odabir Auto Game Mode Samsung QLED TV možete prebaciti na režim za igre i otvorićete savršenu gejming arenu za najdraže igrice. Provedite onoliko vremena koliko želite opuštajući se uz vrhunske performanse i napredne funkcije poput kraćih perioda učitavanja i unapređene brzine osvežavanja ekrana. Potpuni doživljaj vam garantuje Game Motion Plus koji igračima pruža neprekinuto i pregledno vidno polje tokom igre.