ADATA proširuje pojam inovacije na Computex Taipei 2016 sajmu

ADATA® Technology, vodeći proizvođač visokoperformansnih DRAM modula i NAND fleš proizvoda, sa zadovoljstvom najavljuje svoje učešće na Computex Taipei 2016 sajmu, u trajanju od 31. maja do 4. juna. ADATA je spremna da prikaže svoja najnovija dotignuća i proizvode, počevši od 3D NAND Flash tehnologije, i PCI Express interfejsa, kao i ekstremne performanse SSD-ova i DRAM opreme iz ADATA XPG serije, namenjenih gamerima i overklokerima.

Zvanično press saopštenje

ADATA će izložiti i pun dijapazon Aplle MFi sertifikovanih dodataka, više modela visokoperformansnih USB skladišnih rešenja sa konekcijom Tipa C, i druge izdržljive uređaje sa trostrukom zaštitom.

ADATA ostaje korak ispred industrijskih trendova i ima spreman portfolio SSD-ova baziranih na 3D NAND Flash tehnologiji, koja omogućava veću gustinu, brže performanse i duži životni vek naspram klasičnog NAND Flash-a. Novi ADATA SSD-i koriste i PCI Express Gen 3 x4 interfejs sa NVMe kontrolerom preko kojeg se otključava znatno veći protok, u odnosu na SATA 6Gb/s konekcije. ADATA ima nove modele SSD-ova namenjene različitim tržišnim segmentima, a najveću korist od bržeg i pouzdanijeg skladištenja podataka mogu imati preduzeća, računari visokih performansi i razne serverske primene.

XPG, ADATA podbrend, nastavlja da raste i stoji na usluzi rastućem broju gamera i hardverskih entuzijasta. Na Computexu će biti predstavljeni XPG Dazzle DDR4 moduli sa ugrađenim LED osvetljenjem koji će biti zanimljivi entuzijastama, moderima i gamerima koji žele jedinstvene i upečatljive računare. Pored atraktivnog izgleda, XPG Dazzle može ponuditi i ekstremne performanse. U okviru XPG proizvoda biće predstavljeni i novi PCI Express SSD-i namenjeni najzahtevnijim korisnicima. Na ADATA štandu će posetioci imati priliku da prisustvuju i overkloking sesiji i drugim gaming događajima, koji će pokazati prednosti novih tehnologija.

Rezultat bliske saradnje između ADATA i Apple kompanije će se jasno moći videti na nadolazećem Computex sajmu, sa ADATA MFi sertifikovanim Lightning fleš uređajima, Lightning čitačima kartica, Lightning kablovima i drugom pratećom opremom. Oni će biti u pratnji kompletnog asortimana Type-C USB 3.1 proizvoda, među kojima su eksterni SSD-i, fleš memorije, power bankovi, USB habovi, kablovi itd.

Robusni i izdržljivi eksterni diskovi će i dalje ostati bitna stavka u ADATA katalogu proizvoda. Na Computex sajmu, posetioci će biti u prilici da vide nova USB 3.1 skladišna rešenja koja su IP68 vodootporna, otporna na prašinu i na udarce, prema vojnim standardima.

Ako ste u prilici, posetite ATADA na Computex Taipei 2016 sajmu: J0806, 1F, Taipei World Trade Center, Nangang Exhibition Hall, od 31. maja do 3. juna, u vremenu 9:30-18:00 i 4. juna, 9:30-16:00. Na štandu će Vas dočekati ljubazno osoblje koje će Vam odgoviriti na svako pitanje.