ADATA predstavlja UV210 USB fleš memoriju

ADATA® Technology, vodeći proizvođač visokoperformansnih DRAM modula i NAND fleš proizvoda je predstavio UV210 USB fleš memoriju.

Zvanično press saopštenje

Besprekorne izrade i u metalik šampanj zlatnoj boji, UV210 USB fleš memorija donosi stil, jednostavnost i izdržljivost u kućištu izrađenom od čvrste legure cinka.

Metalni kvalitet u modernom stilu

UV210 sa završnom peskiranom metalik obradom i elegantnim linijama će korisnicima ponuditi personalni uređaj za skladištenje podataka sa stilom. Ova fleš memorija je izrađena od legure cinka što je čini znatno izdražljivijom u odnosu na plastične USB fleš memorije. UV210 nema kapicu koju možete da izgubite, što ga čini urednijim i jednostavnijim za korišćenje, kako bi bolje odgovarao na prohteve dinamičnog urbanog življenja. Sve što treba da uradite je da ga povežete, sačuvate željene podatke i izvučete iz priključka.

Izvanredna izdržljivost i prenosivost

UV210 USB fleš memorija je izrađena primenom chip-on-board (COB) procesa, zbog čega je povećana njena izdržljivost i kompaktnost. Ovaj uređaj je zato otporan na vodu, prašinu i udarce, te donosi visok kvalitet i pouzdanost u čuvanju i zašititi podataka. Namenjen je onima koji pored kvaliteta zahtevaju praktičnost i stilizovanost svojih ličnih uređaja. Stoga UV210 nudi i elegantno dizajnirani prorez za kačenje, koji će korisnicima olakšati nošenje bitnih podataka na vrpci, privesku za ključeve ili čak ogrlici. A u cilju zadovoljenja različitih prohteva korisnika, UV210 USB fleš memorija je dostupna u kapacitetima od 8GB do 64GB. Osim toga, svi kupci bilo koje ADATA USB fleš memorije mogu besplatno preuzeti UFDtoGO i OstoGO softvere, ali i uživati u doživotnoj garanciji ovih proizvoda.