Vrhunske bubice za uživanje kada ste u pokretu – Beoplay H5

Beoplay H5 slušalice vam daju vrhunski doživljaj slušanja muzike koji transformiše vašu dnevnu rutinu. Beoplay H5 bežične slušalice obezbeđuju vrhunski kvalitet zvuka za vaš aktivni svakodnevni život.

Beopaly H5

Beoplay H5 bez ikakve muke obezbeđuju najbolji u klasi zvučni doživljaj bez obzira šta radite. Odaberite samo jedan od prethodno podešenih profila kao što su rad na otvorenom, opuštanje ili vežbanje iz Beoplay aplikacije. Možete takođe da odaberete podešavanja korišćenjem intuitivno B&O Play ToneTouch interfejsa.

Beopaly H5

Dizajnirane da se postave u vaše uho, Beoplay H5 slušalice su dostupne sa različitim jastučićima koji se smeštaju u uho uključujući Comply Sport model koji je dizajniran da vlaga od vaših aktivnosti zasmeta elektronici. Slušalice su otporne na prskanje i prašinu i napravljene su za muziku i pozivanje kada ste u pokretu.

Beopaly H5

Specifikacije:

  • Proizvođač: Beoplay
  • Model H5
  • Kabl: 52cm
  • Masa: 18 grama

Beopaly H5

Zaključak

Beoplay H5 su slušalice koje je kompanija razvila u saradnji sa specijalistima za zvuk Bang & Olufsen. Dizajnirane su da obezbede vrhunski zvučni doživljaj kada ste u pokretu i opremljene su sa nekoliko režima koji omogućavaju da doživljaj slušanja muzike podignete na jedan novi nivo. Specijalni jastučići su prilagođeni različitim situacijama i sprečavaju da vlaga prodre i negativno utiče na zvučni doživljaj.

Conclusion

Beoplay H5 headphones have been developed in collaboration with Bang & Olufsen. They are designed to provide superior audio experience on the move and offer several modes that allow you to raise the experience of listening to music up to a new level. Special ear cushions are adapted to different situations and prevent the moisture to penetrate and negatively affect the audio experience.

Zahvaljujemo se:

iStyle, Ušće Shopping Centar, Bul.Mihajla Pupina 4a, 062/8004049

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 250€

istyle.eu/rs/