Victorinox AIRBOSS MECHANICAL limitirana edicija

Duboko inspirisani nekadašnjim satovima za pilote, novi Victorinox Airboss satovi ponovo „lete“, u vidu dva nova primerka od kojih je svaki izrađen u limitiranom izdanju od po 250 časovnika. Vođeni mehanikom, ali sa jakim tehničkim performansama na umu, ovi satovi zaista dostižu nebo u smislu izuzetnog izgleda i istinski dobrih karakteristika. Već na prvi pogled, njihova plava boja ukazuje na rafiniranost i modernost. Dopadliv i uočljiv dizajn donosi funkcionalnost danju i noću, u vazduhu ili na zemlji.

Victorinox AIRBOSS

Ovi satovi, nazvani po kontroli letenja na nosačima aviona, postavljaju granice ekstremno visoko. Potvrđujući ličnu identifikaciju nosioca sa već postojećom „posadom“ iz vodeće kolekcije Airboss, svaki komad je numerisan i smešten u ekskluzivnu kutiju.

Victorinox AIRBOSS

Ovi časovnici istovremeno odaju počast izradi švajcarskog časovničarstva, sa smislom za detalje, kao i divljenje beskraju okeana i neba. Njihovi tamno plavi brojčanici imaju lako čitljive bele brojeve, kao i prikaz datuma na poziciji broja 6. Čitljivost kazaljki i brojeva tokom noći ili pri smanjenoj vidljivosti podržava Super-LumiNova premaz.

24-časovni prikaz, odnosno „Military time“ je utisnut crvenom bojom koja se jasno vidi ispod safirnog stakla, odišući avijatičarskim duhom. Za pogled od 360° direktno na Swiss mehanizam, zadužena je providna pozadna kućišta sata.

Specijalni tretman brušenja kućišta oba sata od nerđajućeg čelika prečnika 42 mm, daje jedan suptilan industrijski ton, naglašavajući ujedno i ekstremnu izdržljivost sata. Verzija časovnika sa narukvicom od tamnoplave tkanine, akcentovana je detaljima u vidu crvenih štepova, pa ovaj primerak ima izrazito sportski izgled. Kao alternativa, dolazi sat koji je kombinacija plavog kućišta sa narukvicom od nerđajućeg čelika, koji nam nudi jedan tradicionalan izgled. Deluje moćno na zglobu potencijalnog vlasnika.

Sat je vodootporan do 100 metara dubine, poseduje Swiss made automatik mehanizam ETA 2824-2, a naći će se u prodaji u oktobru 2017. Isporučuje se u ekskluzivnoj kutiji. Cena još uvek nije poznata.