TCL i Qualcomm predstavljaju povezani sat MOVETIME Family Watch MT30

BERLIN, 2. septembar 2017 – TCL Communication i Qualcomm Technologies, Inc. danas su najavili predstavljanje TCL sata MOVETIME Family Watch MT30, zasnovanog na Qualcomm Snapdragon Wear 2100 platformi, na taj način dajući mogućnost roditeljima da budu u kontaktu sa svojom decom korišćenjem najnovije tehnologije. Novi povezani sat je zabavni dnevni drugar za decu, koji im omogućava da pozovu ili pošalju poruku svojim roditeljima i odabranim prijateljima, dok obezbeđuje precizno praćenje lokacije i geo-fencing mogućnosti ukoliko deca napuste unapred određenu zonu.

MOVETIME Family Watch MT30

„Zaposleni roditelji žele da daju slobodu deci da postanu i budu nezavisna, dok bezbedno upoznaju svet,” izjavio je Vitorio Di Mauro, viši potpredsednik u kompaniji TCL Communication. „Sa predstavljanjem sata MOVETIME Family Watch MT30, zasnovanog na renomiranoj Snapdragon Wear 2100 platformi, predstavljamo besprekornu povezanost i pouzdane sigurnosne karakteristike kako bismo pomogli roditeljima da prate bezbednost njihove dece, dok deca uživaju u nošenju i interakciji sa ovim zabavnim satom.”

MOVETIME Family Watch MT30

„Fenomen dečjeg sata koji se pojavio u Kini u poslednje dve godine izaziva veliko interesovanje kupaca i potrošača u drugim delovima sveta, rekla je Pankaj Kedia, viši direktor za upravljanje proizvodima u kompaniji Qualcomm Technologies, ​​Inc. „Zadovoljstvo nam je što sarađujemo sa kompanijom TCL Communications, koja je poznata po predstavljanju pametnih uređaja za decu širom sveta. MOVETIME Family Watch MT30 kompanije TCL kombinuje najbolju tehnologiju u Snapdragon Wear 2100 platformi sa najboljim TCL dizajnom i stručnošću kako bi deci doneo povezano, bogato i zabavno iskustvo, zajedno sa bezbrižnošću za roditelje.”

MOVETIME Family Watch MT30

Zabavne funkcije, jednostavne za korišćenje

MOVETIME Family Watch MT30 sat ima ekran bogat bojama i osetljivna dodir, a pritom je deci jednostavan za korišćenje. Drugare mogu da dodaju preko Bluetooth-a, šalju zabavne emoji ikonice i poruke, ali i da se zabavljaju igrajući igrice. Naravno, roditelji uvek imaju potrebni nadzor zahvaljujući namenskoj aplikaciji.

Cool najbolji prijatelj svakog deteta

Kompaktan i dizajniran tako da odgovara malim zglobovima, MOVETIME Family Watch MT30 dolazi sa promenljivim pozadinama i ručnim kaiševima. Sa mobilnom povezanošću, omogućava roditeljima i deci da razmenjuju govorne poruke i pozive, sa do 2 dana trajanja baterije tokom jednog punjenja. MOVETIME Family Watch MT30 je takođe robustan IP67, te je otporan na prašinu i vodu (do 1 metar u statičkoj vodi).

Bezbrižnost za roditelje

MOVETIME Family Watch MT30 obuhvata različite lokacijske funkcije, omogućavajući pozicioniranje u zatvorenom i u otvorenom prostoru, dvosmerno pozivanje i geofencing, zahvaljujući integrisanim GPS opcijama na Snapdragon Wear 2100 platformi. SOS taster na satu omogućava uređaju da pozove pomoć u hitnim slučajevima i da bude lociran sa superiornom preciznošću, a geofence funkcija može poslati upozorenja kada uređaj napusti unapred podešenu zonu.

Roditelji takođe mogu da provere kretanja svoje dece tokom dana preko namenske aplikacije i da kontaktiraju uređaj. Takođe, MOVETIME Family Watch MT30, daje deci listu zadataka koje treba da obave i ima funkciju podsetnika kako bi učio decu da upravljaju vremenom. To olakšava svakodnevni život roditelja i omogućava im da sa lakoćom naznače važne datume i sastanke.

Dostupnost

TCL MOVETIME Family Watch MT30 biće dostupan od oktobra po ceni od 169 evra (PMC).