Spotcam HD Eva kamera za nadgledanje putem telefona, tableta i računara

Spotcam je WiFi omogućena kamera koja omogućava da budete u kontaktu sa onim što se dešava u vašem domu u svakom momentu koristeći bilo personalni računar tablet ili pametni telefon.

Spotcam HD Eva

Ona omogućava da primate notifikacije putem emaila ili mobilne aplikacije, gledate video u realnom vremenu kada god imate internet konekciju na raspolaganju.

Spotcam HD Eva

Podešavanje SpotCam uređaja je veoma jednostavno, gotovo jednostavno kao i podešavanje smart telefona. Povežite svoju SpotCam kameru sa WiFi konekcijom i kreirajte odgovarajući nalog i od tog momenta imate pristup svemu onome što se na vašoj SpotCam kameri vidi.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Spotcam
  • Model HD EVA
  • Konekcije: WiFi 802.11 b/g/n

Zaključak

Spotcam HD EVA je cloud bazirana digitalna kamera za nadgledanje doma koja omogućava da uvek imate uvid u ono što se dešava u vašem domu bilo preko računara, tableta ili telefona. Nenametljiva, SpotCam HD EVA pruža uvid u ono što se odigrava kada niste kod kuće.

Conclusion

Spotcam HD EVA is a cloud based digital home surveillance camera that allows you to have insight into what is happening in your home either using a computer, a tablet or a phone. Unobtrusive, SpotCam HD EVA provides insight into what takes place when you leave home.

Zahvaljujemo se:

Nebo ITS, Bulevar Mihaila Pupina 10D, tel: 011/2137163

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 175€

nebo.co.rs