Qnap TS-963X-8G - Quad-core AMD NAS sa 10GBASE-T port-om

Qnap TS-963X-8G je pristupačan NAS za mala i srednja preduzeća (SMBs) sa AMD Embedded G-Serijom GX-420MC quad-core 2.0 GHz procesorom, 9 ležišta za disk i ugrađenim 5-brzinskim 10GBASE-T portom za do 10Gb povezivanja. Četiri 2.5-inčna ležišta za disk jedinice mogu se koristiti za instalaciju SSD-ova za omogućavanje keširanja i Qtier tehnologije.

Qnap TS-963X-8G

Jedan ugrađeni 5-brzinski 10GBASE-T port (10G / 5G / 2.5G / 1G / 100M) takođe povećava produktivnost poslovanja sa postojećim Cat 5e/6 kablovima, bez dodatnih troškova ili dodatnih procedura instalacije. U kombinaciji sa nekoliko QNAP tehnologija, uključujući VJBOD, Kontejnersku stanicu i Stanicu za virtuelizaciju, TS-963X-8G ima potencijal da osnaži širok spektar poslovnih aplikacija i može se lako proširiti kako bi odgovarao budućim zahtevima za skladištenje podataka.

Qnap TS-963X-8G

Izuzetne performanse za sve vaše aplikacije

Qnap TS-963X-8G je opremljen AMD Embedded G-Series GX-420MC quad-core 2.0 GHz procesorom sa visokim performansama, malom snagom, sistemom na čipu (SoC) dizajnom koji pruža odlične performanse i efikasnost. Sistemska memorija (2GB/8GB) može se nadograditi na 16GB da bi značajno poboljšala performanse sistema. Sa ugrađenim četiri 2,5-inčna ležišta za SSD-ove i 10GBASE-T portom, propusnost čitanja/pisanja može doseći i do 779/569 MBps (nešifrovano) i 508/513 MBps (AES-256 enkripcija sa AES-NI ubrzanjem) ).

Qnap TS-963X-8G

Ugrađeni 10GBASE-T port za ubrzane radne procese

Qnap TS-963X-8G podržava izlaznu vezu od 10 GbE sa ugrađenim 10GBASE-T portom koji podržava pet brzina (10G/5G/2.5G/1G/100M). 10GBASE-T port koristi Akuantia AQtion AKC107, multi-gigabitni Ethernet kontroler korporativne klase, koji vam omogućava da brzo izvršite više aplikacija kao što su transferi baze podataka, skladišta virtuelnih mašina i velike sigurnosne kopije podataka.

Qnap TS-963X-8G

Nadogradite svoje IT okruženje uz brz i pristupačan 10GbE Svitch!

Qnap 10GbE/NBASE-T neupravljani prekidači omogućuju vam da trenutno nadogradite svoje mrežno okruženje po povoljnoj ceni. Sa 10GbE mrežom možete uživati u brzim brzinama prenosa, osnažiti zadatke koji zahtevaju propusnu moć, kao što je virtualizacija i omogućiti simultani real-time pristup velikim NAS-baziranim datotekama koristeći višestruke radne stanice (idealne za uređivanje videa i multimediju). QNAP takođe obezbeđuje 10GbE PCIe mrežnu karticu za proširenje za Windows/Linux računare kako bi iskoristili prednosti brzih LAN okruženja.

Qnap TS-963X-8G

Povećajte performanse sa SSD-ovima i Qtier-om

Qnap TS-963X-8G dolazi sa četiri namenska 2,5-inčna ležišta za diskove koji su idealni za instalaciju SSD-ova. Sa SSD diskovima, možete omogućiti Qtier koji nudi i višeredne memorije i mehanizme slične kešu za volumene i iSCSI LUN-ove. Ovo omogućava TS-963X-8G da se dodatno ubrza kako bi se zadovoljili zahtevi performansi zahtevnih aplikacija kao što je virtualizacija.

Qnap TS-963X-8G

Visoko fleksibilna virtualizacija i virtualni prekidači

Qnap TS-963X-8G podržava svestrane tehnologije virtuelizacije kao što su kontejneri (LXC i Docker) i virtualne mašine (VM), tako da možete jednostavno migrirati postojeće aplikacije ili implementirati nova rješenja na TS-963X-8G. Virtuelni prekidači podržavaju nekoliko načina za povezivanje kontejnera, VM-ova, NAS-a i fizičkih mrežnih interfejsa za fleksibilno uvođenje poslovne IT infrastrukture uz obezbeđivanje visoke sigurnosti.

Qnap TS-963X-8G

Osigurajte svoje podatke snapshotovima i Hybrid Backup Sync

Potpuni plan za oporavak od katastrofe zahteva više slojeva zaštite podataka i rezervnih kopija. TS-963X-8G može da koristi snimke za snimanje stanja datoteka i promene na njima na nivou bloka, tako da možete brzo da se vratite na prethodne verzije ako dođe do nesreće (kao što je brisanje ili napad malicioznog softvera). Za dodatnu sigurnost podataka, aplikacija Hybrid Backup Sync može pomoći pri izradi sigurnosnih kopija, vraćanju i sinhronizaciji datoteka na/sa lokalnih vanjskih uređaja, udaljenih NAS-a i javnih servisa u oblaku.

Qnap TS-963X-8G

Praktična razmena datoteka sa deljenjem datoteka između različitih platformi i Qsync

Qnap TS-963X-8G podržava SMB/CIFS, NFS i AFP protokole za dijeljenje datoteka na Windows, Mac, Linux/UNIX mrežama. Podaci mogu biti centralno sačuvani i zaštićeni krutim sigurnosnim merama koje pruža TS-963X-8G. Usluge Windows AD i LDAP omogućavaju administratorima sistema da konfigurišu dozvole korisnika pomoću postojećeg Windows AD servera, LDAP servera ili ugrađene LDAP usluge. Da biste sinhronizovali podatke na svim uređajima, uključujući mobilne telefone i tablete, jednostavno instalirajte Qsync Central na NAS i Qsync klijentima na drugim uređajima da biste uživali u brzoj, privatnoj, sigurnoj i real-time servisu za sinhronizaciju datoteka.

Qnap TS-963X-8G

Više aplikacija, beskrajne mogućnosti

Qnap TS-963X-8G pokreće QTS, inteligentan operativni sistem zasnovan na aplikacijama koji pruža ključne funkcionalnosti kao što su Qtier, podrška za RAID 50/60, Qboost, OCR Converter i još mnogo toga. QTS App Center takođe nudi širok spektar QNAP i pouzdanih aplikacija drugih proizvođača kako bi poboljšao funkcionalnost i mogućnosti TS-963X-8G, uključujući QVR Pro, Mattermost, Acronis True Image, Domotz i još mnogo toga.

Qnap TS-963X-8G

Pouzdano skladište visokih performansi za virtuelizaciju

Qnap TS-963X-8G podržava blok-baziran iSCSI LUN koji obezbeđuje pouzdanije i izolovano okruženje od LUN-a zasnovanog na fajlovima. Podržavajući VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V i Windoxs Server 2016, TS-963X-8G pruža visoko kvalitetna, pouzdana i pristupačna rešenja za skladištenje za virtuelizaciona okruženja. VMware VAAI i Microsoft ODX su takođe podržani za povećanje performansi tako što se učitava učitavanje servera za ESXi server i Hyper-V, i podržava QNAP vSphere Client plug-in i QNAP SMI-S provajder sa poboljšanom operativnom efikasnošću i upravljanjem u virtualizacionim aplikacijama.

Qnap TS-963X-8G

Stvorite profesionalni sistem nadzora

Qnap TS-963X-8G obezbeđuje inteligentni sistem za nadzor za upravljanje u realnom vremenu, video i audio snimanje i reprodukciju kako bi zaštitio radnu okolinu. Možete čak koristiti i USB veb kamere kao pristupačne IP kamere sa besplatnom QUSBCam2 aplikacijom. TS-963X-8G takođe podržava QVR Pro, QNAP NVR sistem sledeće generacije, koji vam omogućava da uredite namenski, nezavisni skladišni prostor za nadzor podataka na NAS-u i da iskoriste prednosti skalabilnosti i upravljivosti skladištenja iz QTS-a.

Qnap TS-963X-8G

Zaštitite svoje podatke enkripcijom i drugim sigurnosnim dodacima

AMD Embedded G-Series GX-420MC procesor unutar TS-963X-8G ima hardverski ubrzano šifrovanje i sposoban je za šifrovanje volumena, zajedničkih mapa i / ili LUN-a sa AES-256 enkripcijom bez žrtvovanja performansi. Drugi sigurnosne dodaci uključuju autentifikaciju u 2 koraka, filtriranje IP adresa, skenere za viruse i zlonamerne programe i još mnogo toga. Takođe možete da postavite dozvole za korisnike i foldere da biste blokirali pristup od neovlašćenih korisnika i aplikacija.

Qnap TS-963X-8G

Jednostavna ekspanzija za buduće potrebe skladištenja

Kako vaš posao raste, tako i vaši zahtevi za prostorom za skladištenje. Kapacitet TS-963X-8G se može proširiti korišćenjem QNAP VJBOD tehnologije koja omogućava da se TS-963X-8G proširi korišćenjem neiskorišćenog kapaciteta za skladištenje iz drugog QNAP NAS-a ili korišćenjem do 1 UX-800P i / ili UX-500P ekspanzijska kućišta.

Qnap TS-963X-8G

Zaključak

Qnap TS-963X-8G idealan za mala i srednja preduzeća, poseduje AMD G-Series GX-420MC quad-core 2.0 GHz processor kao i ugrađeni 5x 10GBASE-T port. Može direktno host-ovati virtuelne mašine i kontenjere, i raditi kao skladištena jedinica za supervizore kao što su VMware, Citrix i Microsoft Hyper-V. Tu su i Hybrid Backup Sync aplikacija za bekap, restore i sinkovanje fajlova lokalno ili daljinski, a pokazao se idealan i kao sistem za nadzor.

Conclusion

Qnap TS-963X-8G is an affordable NAS for small and medium-sized businesses (SMBs) with AMD Embedded G-Series GX-420MC quad-core 2.0 GHz processor and 5-speed 10GBASE-T port. He can can directly host virtual machines and containers, and act as storage for hypervisors such as VMware, Citrix and Microsoft Hyper-V. The Hybrid Backup Sync app completes your backup strategies, allowing you to back up, restore and sync files locally and remotely, and you can also create a professional surveillance system.

MikroPrinc

Preporučena MP cena: 126.999,99 dinara (sa zaračunatim PDV-om)