Masivan zvuk koji će vas prodrmati do srži – novi Sony audio sistem velike snage

„Zvuk koji pomera do srži“ i „masivni dizajn“ su odrednice koje se kriju iza japanskog naziva „muteki“ koji nosi najnoviji Sony audio sistem velike snage MHC-V90DW. Naime, novi model odlikuje se masivnošću kako u pogledu veličine, tako i kada je reč o kvalitetu reprodukcije zvuka. Uz 170cm visine, ne možete da ne primetite ovaj moćan audio „toranj“, a njegovoj impresivnosti doprinose i neverovatni svetlosni efekti, kao i tehnologije zaslužne za visok zvučni pritisak i široko prostiranje zvuka. Sve ove odlike čine model MHC-V90DW savršenim rešenjem za velike, nezaboravne proslave.

Sony V90DW

Moćan zvuk koji će vas „oduvati”

Audio sistem V90DW poseduje tehnologiju Spread Sound Generator (otvorena pregrada na zaleđu uređaja) koja omogućava široko rasprostiranje zvuka. U cilju povećanja dometa, prednji zvučnici srednjeg opsega i visokotonci su nagnuti ka spolja pod uglom od 20 stepeni, a svaki zvučnik odlikuje dizajn u obliku roga.

Sony V90DW

Pretvorite dnevnu sobu u omiljeni klub

Jednostavan korisnički interfejs sa panelom na dodir unapređen je pozadinskim osvetljenjem, pa je pogodan i za korišćenje u mračnijim prostorijama, a za olakšani transport i postavljanje uređaja, na raspolaganju su ugrađeni točkići. Međutim, pravo iznenađenje koje donosi ovaj model jeste raznobojna rasveta, koja može da sinhronizovano isprati ritam vaših omiljenih pesama uz promenu boja.

Sony V90DW

Uređaj podržava muzičke servise kao što su Chromecast built-in i Spotify, a uz pomoć mobilnih aplikacija Sony Music Centre i Fiestable, ovaj model se može bežično (putem Wi-Fi mreže) povezati sa do 10 kompatibilnih zvičnika za sveobuhvatno audio iskustvo. Takođe, dostupna je i mogućnost bežičnog povezivanja sa već dostupnim audio sistemom MHC-V77DW.

Sony V90DW

Stoga, ako ste ikada imali želju da se oprobate kao DJ, ovaj uređaj pružiće vam idealnu priliku da pokažete svoj talenat. Povežite se preko Sony Music Centre i Fiestable aplikacija radi upravljanja osnovnim funkcijama, svetlosnim efektima, kao i DJ i efektima semplovanja, dok uređajem možete upravljati i pokretom pomoću opcije Gesture Control.

Sony V90DW