Logitech predstavlja MX Sound zvučnike

BEOGRAD — 31. avgusta 2017. — Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) danas predstavlja Logitech® MX Sound, vrhunske Bluetooth zvučnike superiornog zvuka i elegantnog dizajna. Ovi zvučnici transformišu audio iskustvo na vašem stolu pomoću vrhunskih zvučničkih jedinica i portova za muziku, filmove i video zapise sa zadnje strane. Kontrole s pozadinskim osvetljenjem koje se aktiviraju pokretom omogućavaju jednostavno prilagođavanje glasnoće i uparivanje s Bluetooth uređajima.

„Sa MX Soundom sada možete imati neverovatan zvuk u proizvodu koji se dizajnom sjajno uklapa u vrhunsko desktop okruženje", izjavio je Philippe Depallens, potpredsednik i generalni direktor divizije Logitech Audio. „Ovaj zvučnik dizajniran je za izuzetna iskustva, bez obzira da li reprodukujete muziku s računara, pametnog telefona ili tableta. Kontrolni tasteri s pozadinskim osvetljenjem olakšavaju prilagođavanje glasnoće ili uparivanje s Bluetooth uređajima.

Logitech MX Sound

Stand-by način rada automatski se aktivira nakon 20 minuta neaktivnosti, čime se štedi energija. Uz naglašene srebrne krugove presvučene najkvalitetnijom tkaninom, elegantan dizajn MX Sounda sjajno se uklapa uz ostale vrhunske stone dodatke Logitecha kao što su Logitech Spotlight Presentation Remote i Logitech MX Master 2S.

Logitech MX Sound

Cena i dostupnost

Logitech MX Sound očekuje se u maloprodaji od oktobra po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 evra. Za dodatne informacije o karakteristikama i funkcijama molim posetite Locitech.com, naš blog ili nas pronađite na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.