Kompaktno, koloritno i stilsko osveženje Sony h.ear serije uređaja

Kompanija Sony obradovala je sve audiofile koji prate modu predstavljanjem tri nova para bežičnih h.ear slušalica, koji se mogu povezati i sa Walkman uređajima. Jednostavnog i impresivnog dizajna, osveženog bogatim koloritom i inspirisanog najnovijim trendovima, ovi gedžeti dolaze u pet novih slikovitih nijansi – Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold i Moonlit Blue – u kojima su dostupni i novi Walkman uređaji NW-A40, za jednostavno kombinovanje i uživanje u zvuku visoke rezolucije.

Sony h.ear

Osim elegantnog dizajna, h.ear slušalice odlikuje maksimalni komfor, mogućnost povezivanja preko Bluetooth standarda i zvuk visokog kvaliteta, koji zajednički stvaraju savršen ugođaj tokom slušanja. Za dodatnu kontrolu nad sadržajem, na raspolaganju je aplikacija Sony Headphones Connect, koja, između ostalog, pruža izbor između prethodno instaliranih zvučnih efekata Arena, Club, Concert Hall ili Outdoor Stage, za doživljaj kao da se nalazite na nastupu uživo.

Sony h.ear

Minimalna veličina za maksimum kvaliteta

Zahvaljujući kompaktnom i minimalističkom dizajnu, slušalice sa trakom h.ear on 2 Mini Wireless (model WH-H800) odlično prijanjaju uz oblik glave, a mogu se i praktično odložiti u torbu. Uprkos manjim dimenzijama, uređaj je veoma moćan i omogućava bežično uživanje u visokom kvalitetu zvuka uz pomoć LDAC ili DSEE HX tehnologije, odnosno u audio sadržaju visoke rezolucije prilikom korišćenja sa kablom.

Sony h.ear

Slušalice poseduju snažnu bateriju, pa će vas služiti i do 24 sata, bez potrebe za dodatnim punjenjem, dok ćete uz opciju Quick Charging za samo 10 minuta napajanja dobiti 90 minuta dodatnog korišćenja.

Zaboravite na buku i slušajte u stilu

Slušalice sa trakom h.ear on 2 Wireless NC (model WH-H900N) donose bežičnu tehnologiju za potiskivanje buke i kontrolu na dodir, dok režimi Ambient Sound i Quick Attention daju kontrolu nad iskustvom slušanja dok ste u pokretu. Trajanje baterije je ključno i kod ovog modela, uz mogućnost korišćenja i do 28 časova i opcijom Quick Charging koja za 10 minuta napajanja pruža dodatnih 65 minuta korišćenja. Slušalice su kompatibilne sa zvukom visoke rezolucije, pa ćete uživati u najboljem kvalitetu zvuka tokom čitavog dana.

Osetite komfor tokom svakog poziva

Bežične okovratne slušalice h.ear in 2 Wireless (model WI-H700) savršene su za slušanje muzike, ali i za telefoniranje. Uz magnetni klip na krajevima, ovaj uređaj ćete pouzdano koristiti bez razmišljanja o kablovima, dok ćete o pozivima biti obavešteni vibrirajućim signalom. Uz osam sati baterije i kompaktni dizajn, ovaj gedžet će se jednostavno uklopiti u vašu svakodnevicu.

Savršen muzički plejer za vaše nove slušalice

Walkman serija NW-A40 elegantnog, kompaktnog i raznobojnog dizajna savršeno se uklapa sa novom generacijom h.ear slušalica. Uređaji su kompatibilni sa audio sadržajem visoke rezolucije i poseduju digitalno pojačalo S-Master HX, dok DSEE HX tehnologija unapređuje kvalitet postojeće muzičke biblioteke. Osim toga, ovi plejeri mogu da reprodukuju fajlove DSD 1 formata, kompatibilni su sa MQA formatom i funkcionišu kao USB DAC konvertor za vaš računar.

Sony h.ear

Uz slušalice koje dobijate u pakovanju ovih Walkman modela, dostupni su režimi Ambient Sound i Noise Cancelling za jednostavno prilagođavanje iskustva slušanja situaciji i okruženju. Bežična konekcija putem Bluetooth tehnologije nudi alteranativni način za korišćenje uređaja koji nudi i podršku za LDAC i Qualcomm aptX HD audio tehnologije. Serija A40 poseduje mali ekran na dodir od 3,1 inča za jednostavnu navigaciju kroz grafički interfejs, čiji pregled opcija je organizovan u manje nivoa. Uz 45 sati trajanja baterije, možete danonoćno koristiti ovaj gedžet bez bojazni da će vam se baterija istrošiti.

Modeli WH-H900N, WH-H800 i WI-H700 će biti dostupni u septembru 2017. godine po ceni od približno 300, 220 i 180 evra. Cene će varirati u zavisnosti od maloprodajnog objekta. Model NW-A45HN će biti dostupan od početka 2018. godine sa kapacitetom memorije od 16GB u nijansama Grayish Black,Twilight Red i Moonlit Blue.

Model NW-A45 će biti dostupan od početka 2018. godine sa kapacitetom memorije od 16GB u nijansama Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold i Moonlit Blue.