Hama uRage SoundZ igrače slušalice sa prijatnim jastučićima

Hama uRage SoundZ Evo igrački headset je dizajniran da obezbedi maksimalan komfor kada je reč o dugim igračkim sesijama ili glasovnom chatu. Reč je o full stereo slušalicama koje su dizajniran da obezbede specijalni dizajn posvećen igrama.

Hama uRage SoundZ Evo

Opremljene sui linijskim kontrolama jačine zvuka kao i opcijom koja omogućava isključivanje mikrofona. Sa druge strane, mikrofon je moguće ukloniti ili podesiti udaljenost. Kabl se nalazi samo sa jedne strane slušalica za produženu slobodu kretanja.

Hama uRage SoundZ Evo

Sa druge strane, dužina kabla od 2.5m omogućava da se krećete u širokom luku oko svog računara ili konzole. Prečnik zvučnika ovih slušalica je 40mm, a njihov frekventni opseg je 20Hz do 20kHz.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Hama
  • Model: Urage SoundZ Evo
  • Tip: slušalice sa mikrofonom
  • Povezivanje: Žično
  • Priključak: 3.5mm
  • Domet: 2.5m

Zaključak

Hama uRage SoundZ Evo slušalice su igračke slušalice dizajnirane da obezbede dobar stepen autonomije korisnika obzirom da ih karakteriše kabl dužine 2.5m. Sa druge strane, mikrofon u okviru slušalica se može ukloniti, podešavati njegova udaljenost od usta. Jastučići su izrađeni od finog materijala za unapređeni komfor prilikom dugih sesija.

Conclusion

Hama uRage SoundZ Evo is gaming headset designed to provide a great degree of autonomy to users since it is characterized by 2.5m cable. The microphone within the handset can be removed and it is also possible to adjust its distance from the mouth. The ear cushions are made of fine materials in order to provide improved comfort during long gaming sessions.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 50€

gigatronshop.com